DSM-G600, DNS-3xx and NSA-220 Hack Forum

Unfortunately no one can be told what fun_plug is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

#1 2016-07-17 01:30:12

cooljw
New member
Registered: 2015-10-29
Posts: 1

NZBGet - 500 Internal Server Error

I have had a DNS-323 for years running ffp 0.5 with NZBGet and Transmission. I ran into some issues recently so I tried to reinstall everything. Now I am encountering a strange problem with NZBGet that I've never seen before. It will run fine for awhile (several minutes at least) but will eventually give me a "500 Internal Server Error" when I try to connect to the web interface.

Here is the NZBGet error log from one such startup until it throws the 500 error. I have no idea what it means:

2016-07-15 15:23:15: (log.c.97) server started
2016-07-15 20:52:32: (mod_fastcgi.c.1768) connect failed: No such file or directory on unix:/tmp/php-cgi.socket-1
2016-07-15 20:52:32: (mod_fastcgi.c.2956) backend died; we'll disable it for 5 seconds and send the request to another backend instead: reconnects: 0 load: 1
2016-07-15 20:52:32: (mod_fastcgi.c.1768) connect failed: No such file or directory on unix:/tmp/php-cgi.socket-0
2016-07-15 20:52:32: (mod_fastcgi.c.2956) backend died; we'll disable it for 5 seconds and send the request to another backend instead: reconnects: 1 load: 1
2016-07-15 20:52:38: (mod_fastcgi.c.2701) fcgi-server re-enabled:  0 /tmp/php-cgi.socket
2016-07-15 20:52:38: (mod_fastcgi.c.2701) fcgi-server re-enabled:  0 /tmp/php-cgi.socket
2016-07-16 02:39:14: (mod_fastcgi.c.1768) connect failed: No such file or directory on unix:/tmp/php-cgi.socket-1
2016-07-16 02:39:14: (mod_fastcgi.c.2956) backend died; we'll disable it for 5 seconds and send the request to another backend instead: reconnects: 0 load: 1
2016-07-16 02:39:14: (mod_fastcgi.c.1768) connect failed: No such file or directory on unix:/tmp/php-cgi.socket-0
2016-07-16 02:39:14: (mod_fastcgi.c.2956) backend died; we'll disable it for 5 seconds and send the request to another backend instead: reconnects: 1 load: 1
2016-07-16 02:39:20: (mod_fastcgi.c.2701) fcgi-server re-enabled:  0 /tmp/php-cgi.socket
2016-07-16 02:39:20: (mod_fastcgi.c.2701) fcgi-server re-enabled:  0 /tmp/php-cgi.socket


I am no Linux expert but am good at following directions (which is how I got ffp and these apps working in the first place). Any pointers would be appreciated.

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2010 PunBB