DSM-G600, DNS-3xx and NSA-220 Hack Forum

Unfortunately no one can be told what fun_plug is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

#1 2015-02-04 17:16:34

dzmaj
New member
Registered: 2015-02-04
Posts: 4

Why my dns 320 doesn't start fun_plug script ?

I try to install fun plug scritp on NAS320 according to http://nas-tweaks.net/tutorials/ but without success.
Script simply doesn't start.

What I'm doing wrong ?

Offline

 

#2 2015-02-05 12:31:20

Mijzelf
Member / Developer
Registered: 2008-07-05
Posts: 688

Re: Why my dns 320 doesn't start fun_plug script ?

dzmaj wrote:

I try to install fun plug scritp on NAS320 according to http://nas-tweaks.net/tutorials/ but without success.
Script simply doesn't start.

What I'm doing wrong ?

I *think* you're not accurate enough. For instance, this forum (and that tutorial) is about the DNS320, not the 'NAS320'.

Offline

 

#3 2015-02-05 13:50:41

dzmaj
New member
Registered: 2015-02-04
Posts: 4

Re: Why my dns 320 doesn't start fun_plug script ?

Thanks Mijzelf you are right my mistake (sintax) device is D-Link DNS-320

I downloaded different fun_plug scripts and put in Volume_1 but non of them are started, no log no nothing.
Can't connect on port 22, on port 23 if remote backup is enable can connect but can't do enything.
When remote backup is disable no answer on port 23.

Offline

 

#4 2015-02-05 20:51:37

dzmaj
New member
Registered: 2015-02-04
Posts: 4

Re: Why my dns 320 doesn't start fun_plug script ?

Finally working when I move file to first disk !!!

(I renamed by accident Volume_1 with Volume_2 and traying to start fun_plug on disk_2  ?!*?)

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2010 PunBB